Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گفته محققان برخی از کاربران بدافزار‌هایی را به جای نرم افزار از فروشگاه گوگل پلی دانلود کرده که اطلاعات فیسبوک آن‌ها را می‌دزدد.

هکر‌ها در سال‌های اخیر بدافزار‌هایی را در فروشگاه‌های Google Play و اپ استور به جای نرم افزار آپلود کرده که اطلاعات کاربران را به سرقت می‌برند. عدم شناخت برنامه‌های جاسوسی و شبیه بودن نوع فعالیت این بدافزار‌ها به برنامه‌های اصلی دو عامل سرقت اطلاعات افراد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاربران یک بدافزار اندرویدی را میلیون‌ها بار از فروشگاه Google Play دانلود کرده اند. بر اساس شواهد، ابزار‌های تبلیغاتی مزاحم و سایر اشکال این بدافزار در قالب تب‌های باز شده ۱۲ برنامه تلفن همراه در فروشگاه گوگل پلی توزیع شده اند. برنامه‌هایی که برخی از آن‌ها بیش از دو میلیون بار دانلود شده است. به گفته محققان امنیت سایبری، یکی از پنج برنامه مخرب کشف شده در گوگل پلی، نرم افزار PIP Pic Camera Photo Editor با بیش از یک میلیون بار دانلود بوده است. این برنامه به عنوان یک نرم افزار ویرایش تصویر در گوگل پلی در اختیار کاربران گرفته؛ اما در واقع، اعتبار فیسبوک افراد را می‌دزدد. سایر برنامه‌های مخرب عبارتند از یک برنامه تبلیغاتی با نام Wild & Exotic Animal Wallpaper که به محض دانلود SIM Tool Kit جایگزین نام آن می‌شود. این برنامه ۵۰۰ هزار بار بارگیری شده است. اپلیکیشن ZodiHoroscope - Fortune Finder با ۵۰۰ هزار بار دانلود و ابزار تبلیغاتی Magnifier Flashlight با ۱۰ هزار بارگیری از دیگر برنامه‌های مخرب پیدا شده هستند.

هدف این بدافزارها، سرقت اطلاعات فیسبوک کاربران اعلام شده است. محققان علاوه بر این برنامه ها، چهار نرم افزار تقلبی دیگر از جمله یک بازی، برنامه ارائه دهنده بازیابی عکس‌های حذف شده و اپلیکیشن جبران هزینه جعلی برای جامعه روسی زبان را کشف کردند. هیچ کدام از این نرم افزار‌ها در حال حاضر برای کاربران در دسترس نیستند. افراد برای حفاظت از اطلاعات خود، در صورت دانلود آن‌ها باید این برنامه‌ها را از گوشی‌های هوشمندشان حذف کنند.

منبع: سایت طلا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فیسبوک بد افزار برنامه ها نرم افزار افزار ها گوگل پلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۵۷۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسان‌های غارنشین گیاهخوار بودند

ایتنا - برنامه غذایی پرطرفدار پارینه‌سنگی یا پالئو به افراد توصیه می‌کند با اولویت دادن به گوشت، وزن کم کنند تا از سلامتی مشابه اجداد غارنشین انسان برخوردار شوند.
 پژوهشی جدید خط بطلان بر این تصور کشیده است و یافته‌ها نشان می‌دهد که انسان‌های عصر حجر در واقع بیشتر سبزیجات می‌خوردند تا گوشت.

بررسی استخوان‌ها و دندان‌های کشف‌شده در غاری در مراکش که انسان‌ها حدود ۱۵ هزار سال پیش در آن سکونت داشتند، نشان می‌دهد که برنامه غذایی عصر حجر به‌وضوح گیاهی بوده است.

به نوشته پژوهشگران، این الگوی غذایی مشخص تصور رایج در مورد اتکای انسان‌ عصر پیشاکشاورزی به پروتئین‌های حیوانی را به چالش می‌کشد.

دانشمندان موسسه انسان‌شناسی تکاملی مکس پلانک در آلمان می‌گویند بخش قابل‌ملاحظه‌ای از برنامه غذایی جامعه انسان‌های ماقبل تاریخ متشکل از بلوط، دانه کاج و حبوبات وحشی بود.

تجزیه و تحلیل ایزوتوپی بقایا به دانشمندان امکان می‌دهد مشخص کنند افراد غذایشان را از کجا تهیه می‌کردند و در طول عمرشان در معرض چه محیطی قرار داشتند.

ترکیب انواع خاصی از روی، استرانسیم، کربن، نیتروژن و گوگرد نشان می‌دهد که در زندگی این مردم غذاهای گیاهی سهم بزرگی داشته است.

بررسی سطح نیتروژن نشان می‌دهد ۸۰ درصد غذایی که ساکنان غار تافورالت می‌خوردند گیاهی بود.

زینب مبتهج، نویسنده اصلی این پژوهش، به نشریه تلگراف گفت: «من نمی‌گویم که این گروه در اصل گیاهخوار بودند، زیرا افراد گوشت هم مصرف می‌کردند. اما منبع غذایی اصلی برای دریافت پروتئین نبوده است.»

او در ادامه افزود که این پژوهش تصورهای پیشین در مورد عادت‌های غذایی انسان‌های باستان را به چالش می‌کشد.

این دانشجوی دوره دکتری گفت: «تصور رایج این است که برنامه غذایی دوره پارینه‌سنگی گوشت‌محور بوده، و شکار نقشی عمده داشته است. اما یافته‌‌ها از تافورالت شناختی دقیق‌تر به دست می‌دهد، که اتکا به میزان قابل‌ملاحظه‌ای روی منابع گیاهی خوراکی وحشی بوده است.»

یافته‌ها همچنین حاکی از آن است که غذاهای گیاهی در برنامه غذایی نوزادان نیز وجود داشته و شاید غذایی برای گرفتنشان از شیر بوده است.

این مقاله پژوهشی در نشریه بوم‌شناسی و تکامل نیچر (Nature Ecology & Evolution) منتشر شده است.

دیگر خبرها

  • ۸ کاری که افراد موفق هرگز صبح‌ها انجام نمی‌دهند
  • امدادرسانی خودجوش مردم دیزج دیز به افراد گرفتار در سیل + فیلم
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است
  • سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • جریمه 200 میلیون دلاری بزر‌گترین اپراتور بی‌سیم آمریکا به دلیل فروش اطلاعات کاربران
  • رقیبی تازه برای گوگل؛ موتور جستجو ChatGPT احتمالاً این هفته معرفی می‌شود
  • مقاله پژوهشگر زنجانی در همایش ملی ژئوماتیک برگزیده شد
  • انسان‌های غارنشین گیاهخوار بودند
  • مجازات واتس‌اپ برای کاربران خاطی!
  • خبر خوب| شهری که پرنده‌ها هم حواسشون به تمیزی هست