Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ که در آستانه هفته دولت شامگاه شنبه ۲۹ مرداد در برنامه تلویزیونی «جهان آرا» شبکه افق حضور پیدا کرده بود، با اشاره به اهداف از پیش تعیین شده وزارت فرهنگ در دوره جدید گفت: از همان روزهای ابتدایی آغاز به کار دولت مردمی، ۱۲۰ برنامه تحولی روشن و مشخص در راستای اهداف تعیین شده در وزارت فرهنگ در نظرگرفته بودیم که تا به امروز بخش قابل توجهی از این ۱۲۰ برنامه بر ریل تعیین شده قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه وزارت فرهنگ را اصلی ترین نهاد حکمرانی فرهنگ کشور برشمرد و افزود: در آستانه یک‌سالگی فعالیت دولت مردمی شعارهای دولت در حوزه فرهنگ را بازگو نمی‌کنیم بلکه از عملکرد و کارنامه این وزارتخانه باید سخن گفت.

شبکه نمایش خانگی فرصتی دانش‌بنیان

رئیس شورای هنر کشور در خصوص وضعیت شبکه نمایش خانگی گفت: شبکه نمایش خانگی یک فرصت کار دانش‌بنیان در حوزه هنر است که باید وضعیت موجود اصلاح شود؛ چرا که بخشی از مشکلات از اعمال سلیقه‌های شخصی به وجود آمده است.

وی با تاکید بر اینکه حوزه تنظیم‌گری در اختیار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است، گفت: باید معیارهای واحدی بین نمایش در تلویزیون، سینما و شبکه نمایش خانگی حاکم باشد از سوی دیگر در اصل نظارت بر تولیدات تصویری، اختلافی با صدا و سیما نداریم. همچنین ۹۰ درصد مباحث در جلسات مشترک با صدا و سیما حل شده و بقیه موارد هم به زودی حل خواهد شد.

وی گفت: در این خصوص یک پیش‌نویس وزارت فرهنگ ارائه داد، یک پیش نویس هم مسئولان صداوسیما، که در پایان مسئولان رسانه ملی پیشنهاد دادند که پیش‌نویس وزارت فرهنگ مورد بررسی قرار گیرد زیرا مسیولین وزارت فرهنگ و صدا و سیما در خصوص وضعیت شبکه نمایش خانگی موضع فردی، شخصی و سازمانی ندارند.

به دنبال خودکفایی صنعت کاغذ

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به وضعیت حوزه نشر و کاغذ گفت: زمان تحویل وزارت فرهنگ فضای نشر فضای خوبی نبود اما در مدت آغاز به کار دولت مردمی خوشبختانه تا حدود زیادی کاغذ مورد نیاز مطبوعات و نشر حتی با مساعدت و دستور رئیس جمهور با اختصاص ارز مورد نیاز خرید کاغذ انجام شد و بخشی از محوله‌های کاغذ وارد شده است.

وی درباره صنعت خودکفایی کاغذ گفت: خودکفایی در حوزه کاغذ از برنامه‌های بلند مدت وزارت فرهنگ به شمار می‌رود و نهایت تلاش خود را می‌کنیم تا در کمترین زمان ممکن با اقدام جهادی و رفع مشکلات مالی و سخت افزاری مجموعه‌های تولیدکننده کاغذ به خودکفایی در این صنعت دست پیدا کنیم.

وی افزود: طی چند وقت شخص رئیس جمهور و معاون اول روزانه پیگیر حل مشکلات حوزه کاغذ هستند که اهتمام اعضای دولت مردمی تا به اینجای کار کمک بسیاری به اهداف صنعت خودکفایی کاغذ کرده است، به عنوان نمونه وزارت آموزش و پرورش با عقد قراردادی با یکی از کارخانه‌های بزرگ کاغذ کشور، تولید بخش عمده‌ای از کتب درسی سال آینده دانش آموزان را به این کارخانه سپرده است.

وی با بیان اینکه خودکفایی صنعت نشر صرفاً یک شعار نیست بلکه برنامه‌ای عملیاتی با همت مدیران جهادی است، تصریح کرد: خودکفایی صنعت نشر از اهداف اصلی وزارت فرهنگ در دولت مردمی است که تمام اقدامات لازم انجام خواهد شد تا این اتفاق بزرگ در دولت انقلابی محقق شود.

حمایت از فروشگاه‌های کتاب

اسماعیلی با اشاره به اینکه طرح‌های خوبی برای حمایت از فروشگاه‌های کتاب در دست اقدام است، گفت: برای فروشگاه‌های کتاب و کتابفروشی ها در حال تدوین برنامه‌ای حمایتی توسط معاونت فرهنگی هستیم که باعث رونق فروشگاه‌های کتاب خواهد شد در واقع برنامه جدی و مفصلی برای توسعه و رونق فروشگاه‌های کتاب در نظرگرفته شده است.

وی در خصوص اخذ مالیات از چهره‌ها گفت: در خصوص نظام مالیاتی باید تاکید کرد که این مسئله یک نظام عادلانه دارد و هیچ تبعیضی در آن قائل نیست زیرا مالیات حقوق عمومی است که باید پرداخت شود.

وزیر فرهنگ با اشاره به بیش از سفرهای استانی خود طی مدت اخیر گفت: یکی از ویژگی‌های بارز دولت مردمی حضور در بین اقشار مختلف مردم و درک مشکلات از نزدیک بوده است و در سفرهای استانی خود تمام تلاش این است با تعامل مسئولان استانی و محلی اقدامات جهادی و فوری برای حل مسائل و مشکلات اهالی فرهنگ، هنر و رسانه انجام شود.

تصویب لایحه جامع روزنامه نگاری در کمیسیون فرهنگی دولت

وی همچنین با تاکید بر ضرورت رفع مسائل و مشکلات خبرنگاران، گفت: لایحه نظام جامع روزنامه نگاری که دوره‌های گذشته به سرانجام نرسیده بود در کمیسیون فرهنگی دولت به تصویب رسیده و امیدواریم با تصویب نهایی این لایحه در دولت و مجلس شاهد تحولات بزرگی در حوزه روزنامه نگاری و خبرنگاری باشیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: همواره تلاش وزارت فرهنگ در دوره جدید این بوده که فضای کار به سمت اعتلای حکمرانی فرهنگ و هنر و تحکیم تنظیم‌گری وزارت فرهنگ قرار گیرد زیرا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی طبق قانون متولی تنظیم گری است.

اسماعیلی در پایان گفت: به عنوان خادم اهالی فرهنگ، هنر و رسانه به هیچ عنوان به موانع فکر نمی‌کنم و برنامه‌ها را با جدیت و روحیه جهادی دنبال خواهیم کرد، همچنین عمده اهالی این حوزه دغدغه مند هستند البته اختلاف دیدگاه و سلیقه‌ها وجود دارد اما در نهایت نگاه و مخرج مشترک همگی اعتلای نظام و حوزه فرهنگ ایران عزیز است.

کد خبر 5568636 فاطمه میرزا جعفری

منبع: مهر

کلیدواژه: محمدمهدی اسماعیلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شبکه افق برنامه جهان آرا صنعت نشر بازار کاغذ کتاب و کتابخوانی معرفی کتاب کیومرث عباسی قصری حوزه هنری خبر درگذشت انتشارات پیدایش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هوشنگ ابتهاج تازه های نشر مجلات سروش سازمان تبلیغات اسلامی موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران انتشارات راه یار نشر 27 بعثت فروشگاه های کتاب شبکه نمایش خانگی وزارت فرهنگ دولت مردمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۲۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بُن‌ پاشی در نمایشگاه کتاب؟ +توضیحات رئیس نمایشگاه کتاب

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، یاسر احمدوند رئیس سی و پنجمین نمایشگاه کتاب تهران در نشست خبری این رویداد در پاسخ به پرسش خبرنگار آنا درباره شائبه توزیع بی ضابطه بُن کتاب در دوره  قبلی نمایشگاه گفت: سیستم توزیع بن کتاب اینطور است که یک مجموعه برای مخاطبان یا کارکنانش مبلغی را درنظر میگیرد و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم حداکثر تا بیست درصد از آن مبلغ را اضافه میکند.

وی افزود: مثلاً اگر یک نهاد مبلغ یک میلیارد تومان بن کتاب بخرد، وزارت فرهنگ و اراشد اسلامی هم دویست میلیون تومان به آن اضافه میکند. وی در این باره افزود: این بُن با هدف افزایش سرانه کتابخوانی و خرید کتاب به سازمان‌ها و نهادها اعطا شده است.

احمدوند اظهار داشت: بنابراین تحت عنوان «بُن رایگان» چیزی به نهادها اعطا نشده است، به برگزار کنندگان مبالغ ناچیزی تعلق گرفته که برای تشکر و دیگر فعالیت‌هایشان اما این مبلغ با مبالغی که مطرح می‌شود خیلی فاصله دارد.

دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صنعت چاپ در آینده نیازمند تغییر ریل است
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه بازدید از روند آماده‌سازی نمایشگاه کتاب تهران مطرح کرد؛باید فضای تبلیغی و محیطی تهران در قُرُق نمایشگاه بین‌المللی
  • مصائب یک واردات موسیقایی/ رایزنی با ارشاد اقدام با صمت!
  • افزایش ظرفیت تولید کاغذ تحریر/ ناشران و مخاطبان کودک و نوجوان حمایت می‌شوند
  • تحقق عدالت فرهنگی با فروش هم‌زمان حضوری و مجازی در نمایشگاه کتاب
  • آماده حمایت جدی از ناشران و مخاطبان این حوزه هستیم
  • رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران
  • بُن‌ پاشی در نمایشگاه کتاب؟ +توضیحات رئیس نمایشگاه کتاب
  • برای هنرمندی که سینه‌اش لبریز از زلالی مذهب و عشق بود
  • پیام تسلیت وزیر فرهنگ در پی درگذشت عیسی بخشی از بزرگان موسیقی